Globalne vijesti

Otkrivamo uzbudljivu kulinarsku suradnju: Antonio Bachour i Julius Meinl

Pozdrav, ljubitelji kave i slastica! Imamo nevjerojatno ukusne vijesti za podijeliti s vama. Oduševljeni smo što možemo otkriti našu najnoviju suradnju s jednim i jedinim slastičarskim maestrom i autorom, Antoniom Bachourom! Zajedno krećemo na kulinarsko putovanje koje će vaša nepca odvesti na divlju vožnju.

Antonio Bachour, glavni um iza nevjerojatno kreativnih slastica, otkrio je svoju ljubav prema svemu slatkom još u mladosti dok je vodio obiteljsku pekarnicu. Njegov izvanredni talent donio mu je zasluženu titulu jednog od najboljih američkih slastičara 2011. A ako to nije dovoljno, nedavno je dobio i nagradu za najboljeg slastičara na svijetu od prestižne Zaklade najboljih kuhara. 


S impresivnom karijerom, Antonio je rasuo svoju magiju po cijelom kulinarskom svijetu, ostavljajući za sobom trag slatkih kreacija u renomiranim hotelima i slastičarnicama, uključujući legendarni St. Regis u Miamiju. Također je i pekarski poduzetnik, nakon što je uspješno otvorio dvije pekare i jedan restoran u Miamiju. I nemojmo zaboraviti njegovih šest izvanrednih knjiga koje prikazuju njegovu kulinarsku stručnost.Sada dolazi najbolji dio. Antonio je osobno odabrao našu kavu koja prati njegovu nagrađivanu slastičarnicu i restorane u sunčanom Miamiju. Na pitanje o našoj suradnji nije mogao suspregnuti uzbuđenje: "Svaka izvanredna kreacija počinje s najfinijim sastojcima. Julius Meinl kava utjelovljuje savršenu harmoniju iznimnih aroma i vrhunske kvalitete te je savršeni pratilac mojih slastica."


I pogodite što? Antonio se u potpunosti uklopio u vrijednosti našeg brenda, koje uključuju tradiciju, eleganciju i snažnu predanost društvenoj i ekološkoj odgovornosti. On se bavi širenjem radosti i sreće kroz hranu i piće, baš kao i mi. Osim toga, on daje veliki palac gore našim naporima u pogledu održivosti, uključujući naš Bio i Fairtrade certifikat. Crvenimo se!


Pripremite se za kulinarsku eksploziju okusa! Antonio će se pojavljivati na ključnim događajima, uključujući fantastični Host Milano, gdje će blisko surađivati s Julius Meinl timom na stvaranju nekih ozbiljno slatkih delicija.Ostanite s nama, prijatelji gurmani, jer ćemo vas obavještavati o svim primamljivim detaljima. Pripremite se za uživanje u ukusnim poslasticama Antonija Bachoura u kombinaciji s izuzetnom mješavinom Julius Meinl kave. To je spoj napravljen u kulinarskom raju, a mi jedva čekamo podijeliti ovu nevjerojatnu avanturu s vama! 


Pratite nas i pripremite okusne pupoljke!

Podijelite članak

Ovo bi Vas isto moglo zanimati