Vrhunski čaj ubran za vaše poslovanje

Kao pionir, Julius Meinl počeo je uvoziti vlastiti vrhunski čaj 1894. godine. Kako bismo bili sigurni da vam donosimo samo najfinije i najukusnije čajeve, razvili smo partnerstvo s vrhunskim plantažama čaja i uložili u usavršavanje postupka pripreme čaja kako bismo vam poslužili najčišće arome.

Sve od komunikacijskih materijala do treninga osoblja

Svježe pripremljena šalica čaja može uljepšati svaku priliku. Bilo u caffe baru, restoranu ili hotelu, Julius Meinl nudi široku paletu ukusnih čajeva i materijala na prodajnim mjestima poput knjižica o čajevima kako bi se prilagodio vašim potrebama.

Svaki vrhunski čaj izrađuju s najvećom pažnjom naši vlastiti stručnjaci. Od klasičnih omiljenih poput English Breakfast čaja do neobičnih mješavina koje sadrže egzotične ili cvjetne sastojke, zasigurno ćete zadovoljiti svakog gosta.

Zanima vas degustacija?

Kontaktirajte našeg prodajnog menadžera i dogovorite sastanak.

Kontaktirajte nas

Big Bags

Savršena ponuda za:

  • Hotelske salone
  • Kavane
  • Restorane

 

Naša kolekcija Big Bags čajeva pruža iznimnu kvalitetu u čajniku. Svi su čajevi biološki certificirani i sadrže sastojke koji su strogo odabrani s nekih od najboljih svjetskih plantaža. Od Darjeeling Happy Valley u podnožju Himalaje, do ldulgashinne na Šri Lanki ili Jamgurija te gorja Assam u sjevernoj Indiji. Vodite svoje goste na putovanje za osjetila.

Single Bags

Savršeno rješenje za:

  • Prostori za posluživanje doručka u hotelima
  • Sobe za goste
  • Konferencije

 

Izuzetno praktična, ova vrhunska kolekcija čajeva donosi vam široku paletu aromatičnih i fino prilagođenih recepata u pojedinačnim vrećicama. Svaki gost lako može pronaći željeni izbor i uživati u savršenoj šalici. Svaka vrećica čaja pojedinačno je pakirana kako bi zajamčila najsvježiju aromu i optimalan okus.

Zanima vas degustacija?

Razgovarajte s našim prodajnim timom.

Kontaktirajte nas

Julius Meinl strastven je prema iznimnom ukusu i ekskluzivnoj kvaliteti. Naši su čajevi i mješavine odabrane brižno i i s iskustvom kako bismo vam osigurali izuzetno iskustvo okusa i mirisa. Koristimo pouzdanu mrežu vodećih svjetskih partnera za čaj koji jamče sigurnu i pouzdanu kvalitetu svih naših proizvoda.

Vrhunska kvaliteta

Akademija o čaju

Želite naučiti više o čaju? Željeli biste bolje razumjeti razlike između podrijetla čajeva? Željeli biste znati više činjenica kako biste mogli savršeno educirati svoje goste?

 

Dođite i zajedno s nama istražite naše proizvode od čaja. Naša središnja Akademija o čaju nalazi se u Beču i nudi razne vrste dubinskih treninga. Sretni smo što svoju strast i znanje možemo podijeliti s vama.

 

Kontaktirajte nas i rezervirajte termin

Servirajte savršenu šalicu čaja

Svi zaslužuju dobru šalicu čaja. To započinje korištenjem vrhunskih čajeva, ali uključuje i atraktivnu prezentaciju i alate za profesionalnu pripremu i posluživanje čaja. Sve je u sitnim detaljima. Dozvolite da vas Julius Meinl podrži dok poslužujete svoje goste savršenom šalicom čaja.

 

Saznajte više

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Savršen čaj od biljke do šalice

Vrhunski čaj idealan je spoj raznih elemenata, od sunca i tla, do branja, valjanja, miješanja i još mnogo toga. Put od biljke do šalice utječe na konačni proizvod u kojem uživaju vaši gosti.

 

Saznajte više

Usluga i podrškla vašem poslovanju

Kao obiteljska tvrtka, vjerujemo u suradnju sa svim našim klijentima u prehrambenoj i ugostiteljskoj industriji. Naš tim ulaže sve napore u proaktivnu podršku, prilagođenim uslugama koje odgovaraju vašem poslovanju. Oduševite svoje goste te iskoristite prilike za rast.

 

Saznajte više

Šalice i detalji koji čine razliku

Sjetite se trenutka kada ste zaista uživali u šalici kave. Nije samo okus kave, već usluga, prezentacija i njezin učinak na sva osjetila. Zato smo majstori onih završnih detalja koji iskustvo kave podižu izvan dobrog, do iznimnog.

 

Saznajte više