Inspresso Professional: un tribut adus culturii cafenelei vieneze

Toți iubitorii de cafea merită să viziteze Viena cel puțin o dată pentru a experimenta atmosfera atemporală a cafenelelor locale. Imaginați-vă că puteți recrea farmecul cafenelelor vieneze și să transformați pauzele obișnuite de cafea în momente memorabile pentru oaspeții, clienții și angajații dvs.

Cu noile noastre capsule destinate spațiilor de birouri, oricine poate prepara o ceașcă cu cafea la nivelul unui barista.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți blendul preferat, iar gustul Vienei va fi la doar un moment distanță.

Ce anume v-ar interesa?

Produsele noastre: definiția calității

De ce este Inspresso Professional atât de încântător? Cea mai mare revoluție poate fi găsită uneori în cel mai mic detaliu. Am reproiectat capsulele aplatizând partea inferioară și crescând cantitatea de cafea măcinată de la 8 la 11 grame, oferind astfel fiecărei cești cu cafea o aromă amplificată. Acestea sunt cele cinci variante de capsule, acum la dispoziția dumneavoastră.

Aparatele noastre: cafea de calitate prin apăsarea unui buton

Capsulele noi și îmbunătățite vin la pachet cu aparate noi, calibrate, care permit o extracție mai precisă și completă. Rezultatul este o experiență a cafelei fără compromisuri, adaptabilă nevoilor afacerii dumneavoastră și disponibilă prin apăsarea unui buton, indiferent dacă doriți să aduceți o notă de cultură vieneză hotelului, cafenelei, restaurantului sau biroului dumneavoastră.

Cum vă putem servi?

Julius Meinl este o afacere de familie, iar valoarea noastră de bază este cel mai bine încapsulată în motto-ul: cum vă putem servi? Credem în construirea de relații pe termen lung cu partenerii și clienții noștri, motiv pentru care vă puteți baza pe vizite frecvente ale echipei noastre de vânzări, pentru a oferi verificări ale calității cafelei și aparatelor. Este, de asemenea, datoria noastră să vă ajutăm să vă creșteți afacerea. Luați în considerare expertiza noastră extinsă și înțelegerea profundă a complexităților HORECA ca un instrument care vă poate sprijini și direcționa deciziile de afaceri și care poate oferi servicii de marketing și instruire din partea experților.

Ne gândim noi la toate aspectele

O cafea de clasă mondială nu este doar despre gust, ci și despre modalitatea de servire și capacitatea sa minunată de a încânta toate simțurile. De aceea, oferim tot ce aveți nevoie pentru a servi momente memorabile - de la cești la șervețele și pahare biodegradabile pentru cafea to-go, de la pliculețe de zahăr la migdale și biscuiți. Ne gândim la tot ce este necesar. Sperăm ca prin furnizarea de servicii excelente, să faceți același lucru pentru oaspeții, clienții și angajații dumneavoastră.

 

Cu ce vă putem ajuta?