Bucură-te de moment. Iar noi ne ocupăm de restul.

Dedicăm Ziua Internațională a Cafelei 2022 angajamentului nostru de a face cafeaua mai bună pentru tine și pentru generațiile viitoare. 

Noi ne ocupăm să facem cafeaua mai sustenabilă, iar tot ce trebuie să faci tu este să te bucuri de moment.  

De aceea, în spiritul acestei zile speciale care celebrează cafeaua, îți spunem – Bucură-te de moment. Iar noi ne ocupăm de restul. 

Împreună cu Institutul Jane Goodall, plantăm un arbore în numele fiecărei locații care servește cafea Julius Meinl provenită din surse sustenbile.

E un pas mic, care face o diferență uriașă – un singur arbore poate absorbi 60 kg de CO2 în următorul deceniu. Astfel, vom economisi cantitatea de CO2 echivalentă cu valoarea a peste 150 de milioane de cafele.

În plus, cei din comunitatea noastră, a iubitorilor de cafea, care merg în locațiile partenere participante în campanie și comandă o cafea Julius Meinl din surse sustenabile pe 1 octombrie, vor primi un voucher, pentru a revendica o viitoare cafea din partea casei. În acest fel, vom sărbători călătoria sustenabilă pe care o parcurgem împreună. 

Un gest mic, ce poartă un mesaj mare

Comandă o cafea Julius Meinl în locațiile partenere participante în campanie care servesc cafeaua noastră premium, pe 1 octombrie, pentru a-ți arăta sprijinul față de partenerii care aderă la inițiativa noastră sustenabilă! Urmează pașii și vei primi un voucher pentru o viitoare cafea din partea casei, pe care o poți revendica până la finalul lunii octombrie.


Află mai multe detalii

Cum funcționează

În primul rând află lista locațiilor care servesc cafea Julius Meinl aproape de tine. Apoi, fă-le o vizită pe 1 octombrie și urmează pașii:

1.

1. Comandă o cafea pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Cafelei

2.

2. Obține un voucher pentru o cafea din partea casei

3.

3. Revino în locație alături de cineva drag, până la finalul lunii octombrie

4. Revendică-ți cafeaua

Julius Meinl și-a asumat misiunea de a face cafeaua folosită în domeniul HoReCa mai sustenabilă și ne încurajăm partenerii să ni se alăture în această călătorie. 

Plantăm un arbore în numele fiecărei locații partenere care se alătură acestui demers și alege cafeaua Julius Meinl provenită din surse sustenabile de Ziua Internațională a Cafelei.

Arborii ce vor fi plantați în numele acestor locații fac parte din proiectul Institutului Jane Goodall de reîmpădurire a Tanzaniei. Proiectul își propune, în colaborare cu reprezentanții satelor locale, să conserve și să protejeze pădurile, care sunt habitatul a milioane de specii diferite de animale și plante.

De Ziua Internațională a Cafelei, accentul este pus pe cafeaua Julius Meinl care provine din surse responsabile, mai multe blenduri din portofoliul nostru îndeplinind standardele de sustenabilitate recunoscute la nivel internațional, așa cum sunt stabilite, de exemplu, de Fairtrade sau de propriul nostru program Columbian Heritage Project.

Inițiativele din cadrul Zilei Internaționale a Cafelei fac parte din planurile ample și ambițioase, integrate în strategia de afaceri a Julius Meinl, ce are în centrul său managementul social și al mediului.

Imagine: © Institutul Jane Goodall


Află mai multe detaliiPlantăm câte un arbore pentru fiecare locație din domeniul ospitalității care alege să servească cafea Julius Meinl provenită din surse responsabile

Împărtășește momentul tău de relaxare

...cu noi pe Instagram, etichetând @juliusmeinlofficial, @juliusmeinlmd și @janegoodall_austria și folosind #treeinmycoffee, #worldcoffeeday și #juliusmeinl