Delicious preserves and jams

Love juicy jams? In Julius Meinl preserves, we use only naturally sun-ripened fruits from the best farms in Europe. The fruit is carefully selected, picked and processed for our delicious products. Whether you prefer sweet strawberry or the tang of raspberry and cranberry, you’ll find your favourite. 

Filter

Gemuri de fructe

Fine Jams

Gem de Caise

O experiență fructată de neuitat asigurată de caisele coapte în plăcere sub razele soarelui. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile Julius Meinl folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Fine Jams

Gem de Mure

Gustul excelent al gemului Julius Meinl Blackberry este garantat de experiența acumulată de-a lungul anilor, dar și de grija și atenția depusă la etapa de producție. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile noastre folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Fine Jams

Gem de Afine

O unică experiență fructată și delicată, compusă din afine atent selectate. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile noastre folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Fine Jams

Gem de Rachitele

Un dulce răsfăț oferit de răchițelele crescute cu grijă. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile Julius Meinl folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Fine Jams

Gem de Zmeura

O experiență fructată de neuitat compusă din zmeură coaptă în plăcere sub razele soarelui. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile Julius Meinl folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Fine Jams

Gem de Capsune

Un dulce răsfăț oferit de căpșunile crescute cu grijă. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile Julius Meinl folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Fine Jams

Gem de cireșe

Gemul are un gust delicat de cireșe atent selecționate. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile Julius Meinl folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Fine Jams

Gem de coacăze roșii

Pentru gemul Julius Meinl folosim doar coacăză coaptă natural, furnizată de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.

Marmeladă

Fine Marmelades

Gem de Portocale

Un gem exotic produs din portocale culese cu grijă. De la înființarea Julius Meinl în 1862, gemurile de fructe au reprezentat un suport al afacerii noastre. Pentru gemurile Julius Meinl folosim doar fructe coapte natural, furnizate de la cei mai buni cultivatori din Europa. Fructele sunt selectate și prelucrate cu grijă, fără a folosi coloranți artificiali sau aromatizatori.