Partenerul ideal pentru cafeaua servită în restaurant

O masă specială trebuie completată de o ceașcă cu cafea la fel de fină. Julius Meinl vă oferă soluții personalizate potrivite fiecărei experiențe culinare, de la bucătăria modernă fusion la cea premiată cu stele Michelin sau cea tradițională. Înțelegem provocările restaurantelor și vă putem ajuta să creați atmosfera potrivită.

 

Contactați-ne

Creșterea afacerii dvs.

Într-un restaurant, sunt foarte multe elemente ce trebuie să se armonizeze pentru a încânta clienții. Aromele, sunetele, decorul interior, serviciul la masă și, bineînțeles, mâncarea și băuturile. Echipa noastră are o vastă experiență în această industrie vibrantă și competitivă.

Înțelegem provocările, momentele plăcute și presiunile implicate în administrarea unui restaurant de succes astăzi.

Puteți beneficia de:

  • O gamă variată de produse premium de cafea și ceai pentru orice tip de restaurant
  • Cunoașterea aprofundată a industriei gastronomice

  • Instruire de specialitate pentru echipa dvs. pentru a-și perfecționa serviciile de cafea și ceai
  • Angajamentul față de relațiile pe termen lung cu clienții noștri.

CEO al Julius Meinl

Marcel Löffler

Cafeaua aduce oamenii împreună. Și acolo unde sunt oameni care vorbesc, discută, opinează, se nasc idei grozave.

Contact

Contactați-ne și în cel mai scurt timp un reprezentant vă va ajuta.

Contactați-ne
Mâncarea, mai ales în Italia, este o plăcere. Cafeaua ar trebui să fie extraordinară și să aibă un gust unic - precum The Originals - pentru a vă aminti tot ce ați mâncat înainte și a sărbători.

Manager al L'imbuto in Lucca, Italy

Cristiano Tomei

Produse pentru restaurante

În afară de standardul înalt stabilit de Juius Meinl în servirea cafelei, produsele noastre au un gust excepțional. Portofoliul nostru, atent selecționat, include sortimente de cafea boabe, cafea măcinată precum și ceaiuri la plic sau loose pentru a încânta simțurile.

 

Cafea

Ceai

Servicii pentru restaurante

Fiind distribuitorul de cafea și ceai al restaurantului, vom cunoaște cu adevărat fiecare manager de restaurant. Suntem pregătiți să vă susținem ambițiile și să oferim nu numai produsele noastre, ci și instruire de specialitate, întreținerea echipamentelor și materiale de comunicare pentru a vă promova afacerea cu succes.

 

Iată serviciile noastre

 

 

Echipamente pentru restaurante

Când vă gândiți la aparate comerciale de preparare a cafelei, vă gândiți la cunoscutul şi tradiţionalul aparat de espresso. În afară de acest aparat profesional, furnizăm restaurantelor echipamente diverse, de la cești la elemente de vizibilitate, accesorii și detaliile în servire care fac diferența.

 

Echipamente

Cești și altele

 

V-ar putea interesa și...

Despre noi

Julius Meinl reunește o comunitate diversă, începând cu regiunile de creștere a cafelei și a ceaiului din întreaga lume și până la ceștile servite în puncte de vânzare, cum ar fi cafenelele, restaurantele și hotelurile.

 

Aflați mai multe

Expertiză în cafea

Cafeaua premium începe cu soare tropical și sol vulcanic în regiunile de creștere a cafelei 23 ° N - 25 ° S ale ecuatorului. După recoltare, este transportată pentru amestecare, prăjire și ambalare. Călătoria implică multe etape delicate care necesită experiență, abilități și control al calității.

 

Aflați mai multe

Expertiză în ceai

Ceaiul premium este punctul culminant al multor elemente, de la soare și sol, la culegere, rulare, amestecare și multe altele. Călătoria de la fabrică la ceașcă afectează produsul final de care se bucură clienții dvs.

 

Expertiză în ceai