Vaš partner za kafu u restoranu

Poseban obrok treba zaokružiti jednako dobrom kafom. Julius Meinl vam donosi prilagođena poslovna rešenja koja odgovaraju svakom kulinarskom iskustvu, preko moderne kuhinje, restorana sa Michelinovom zvezdicom do tradicionalnih mesta sa domaćim specijalitetima. Razumemo izazove restorana i možemo vam pomoći u stvaranju pravog ambijenta.

 

Kontaktirajte nas

Unapređujemo poslovanje restorana

U restoranu se mnogo elemenata mora spojiti da bi gosti bili oduševljeni. Arome, zvukovi, unutrašnja dekoracija, serviranje stolova i naravno, hrana i piće.

 

Naš tim ima veliko iskustvo u ovoj živoj i konkurentnoj industriji. Razumemo izazove, zadovoljstva i pritiske povezane sa današnjim vođenjem uspešnog restorana dok se trudite da postanete ili ostanete omiljeno mesto za jelo.

Nudimo vam sledeće pogodnosti:

  • Široka paleta vrhunskih proizvoda kafe, čaja i dopunskog asortimana za svačiji ukus
  • Dubinsko poznavanje dominantnog igrača u gastronomskoj industriji
  • Stručni trening za vaš tim kako bi usavršili uslugu posluživanja kafe i čaja
  • Posvećenost dugoročnim odnosima s našim kupcima

CEO, Julius Meinl

Marcel Löffler

Kafa okuplja ljude. A tamo gde su ljudi koji razgovaraju, raspravljaju i čavrljaju, rađaju se sjajne ideje.

Kontakt

Želite li kontaktirati našeg predstavnika prodaje?

Kontaktirajte nas

Proizvodi za restorane

Postavivši standarde za posluživanja kafe širom sveta, Julius Meinl je postao sinonim za kvalitet i prefinjen ukus. Naš portfolio je pažljivo biran decenijama u unazad a uključuje kafe od celog zrna, mlevene kafe, instant kafu, kao i Big bags organske i Single bags obične čajeve za uživanje svim čulima.

 

Kafa

Čaj

Usluge za restorane

Kao partner restoranima za kafu i čaj, zaista upoznajemo svakog menadžera restorana. Spremni smo podržati vaše ambicije i nudimo ne samo naše proizvode, već stručnu obuku, održavanje aparata i brendriane materijale za promociju vašeg poslovanja.

 

Istražite naše usluge

 

Oprema za restorane

Kad razmišljate o komercijalnim aparatima za kafu, prvo što vam padne na pamet je kultni espresso aparat. Daleko od ovog dela opreme, snabdevamo restorane različitim modelima vrhunskih kafemata, mlinova ali i šoljicama i ostalim završnim detaljima.

 

Oprema

Šoljice i detalji

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Ko smo

Julius Meinl okuplja raznoliku zajednicu, počevši od regija gde se uzgajaju kafa i čaj širom sveta i završavajući sa šoljicom posluženom u kafeima, restoranima i hotelima.

 

Saznajte više

Savršena kafa od zrna do šoljice

Vrhunska kafa započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kafe 23 ° S - 25 ° J od ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na mešanje, prženje i pakovanje. Putovanje uključuje mnoge osetljive faze koje zahtevaju iskustvo, veštinu i kontrolu kvaliteta.

 

Pročitajte više

Savršen čaj od biljke do šoljice

Premium čaj nastaje kao rezultat uticaja različitih elemenata, od sunca i tla, do branja, valjanja, mešanja i još mnogo toga. Putovanje od lista do šoljice utiče na konačni proizvod u kome uživaju vaši gosti.

 

Saznajte više