Julius Meinl împlinește 160 de ani si ne pregătim de aniversare. Sună bine, nu?

Lansăm o competiție prin care invităm artiști talentați din întreaga lume să ilustreze o temă inspirată din ceea ce ați putea spune că este foarte important pentru noi - cafeneaua vieneză. Știm că sună ciudat, dar nu ne putem abține când vine vorba de cafea.

 

Această competiție de artă stradală este o inițiativă Julius Meinl la nivel global, cu desfășurare în Viena. Prima creație este această interpretare futuristă a cafelei, aparținând artistului stradal austriac, SIZETWO, vizual pe care l-am și integrat în design-ul nostru aniversar de 160 de ani ce se regăsește pe căni și cutii de cafea.

Cea mai bună pictură trimisă va CÂȘTIGA o excursie de neuitat în orașul nostru natal, Viena, Austria

Conceptul competiției de artă stradală:

Artiștilor talentați li s-a cerut să se inspire din tema cafenelelor vieneze și să ilustreze – în stilul lor unic de artă stradală – cum erau acestea în trecut, cum sunt în prezent și cum ar putea arăta în 10 sau 20 de ani.

Ulterior, lucrările de artă stradală vor fi expuse ca picturi murale la sediului nostru din Viena.

Aflați mai multe despre cultura cafenelei vieneze  

Cafeneaua vieneză este ca o a doua sufragerie pentru mine - aici mă încarc cu inspirație zi de zi.

Cum va fi ales câștigătorul?

Odată ce creațiile selectate sunt pictate la sediul nostru, fiecare piesă va fi fotografiată și încărcată chiar aici pe site-ul nostru pentru ca publicul să o poată vota.

Și da, tu împreună cu comunitatea noastră iubitoare de cafea veți fi cei care veți decide cine va fi declarat câștigător.

La sfârșitul lunii iunie, va avea loc etapa finală a competiției, atunci când vor fi selectate lucrările de artă și vor fi încărcate chiar aici pe site pentru a putea vota. 

În vară va fi anunțat câștigătorul competiției.

Urmărește canalele noastre de social media pentru a ști când este timpul să votezi.

Voi decideți!

Am invitat artiști talentați să ilustreze o pictură murală inspirată din Cafeneaua Vieneză din trecut, prezent și viitor. 

A sosit momentul ca voi, comunitatea noastră iubitoare de cafea, să votați cine a reușit cel mai bine. 

Savurați cafeaua și votați pentru cea mai bună operă de artă stradală de mai jos.