Inspresso Professional: un tribut adus culturii cafenelei vieneze

Toți iubitorii de cafea merită să viziteze Viena cel puțin o dată pentru a experimenta atmosfera atemporală a cafenelelor locale. Imaginați-vă că puteți recrea farmecul cafenelelor vieneze și să transformați pauzele obișnuite de cafea în momente memorabile pentru oaspeții, clienții și angajații dvs.

Cu noile noastre capsule destinate spațiilor de birouri, oricine poate prepara o ceașcă cu cafea la nivelul unui barista.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți blendul preferat, iar gustul Vienei va fi la doar un moment distanță.

Ce anume v-ar interesa?

Produsele noastre: definiția calității

De ce este Inspresso Professional atât de încântător? Cea mai mare revoluție poate fi găsită uneori în cel mai mic detaliu. Am reproiectat capsulele aplatizând partea inferioară și crescând cantitatea de cafea măcinată de la 8 la 11 grame, oferind astfel fiecărei cești cu cafea o aromă amplificată. Acestea sunt cele cinci variante de capsule, acum la dispoziția dumneavoastră.

Filter

Capsule

Inspresso Professional

Espresso Classico

O minunată interpretare a espresso-ului tipic italienesc, ce ajunge în final să fie o cafea armonioasă și echilibrată, cu o spumă catifelată. Intensitatea plăcută se simte de la prima înghițitură și armonizează perfect cu orice rețetă cu lapte. O cafea bogată, cu note de fructe uscate și alune de pădure.

Intensitate: 8

Aciditate: 5

Dulceaţă: 6

Recomandare de preparare:

Inspresso Professional

Espresso Forte

Un blend creat din Robusta asiatică de cea mai înaltă calitate și Arabica din America Centrală și de Sud, rezultă într-o aromă intensă și bogată. Gustul acestui espresso puternic este dominat de note de ciocolată amăruie, de malț și caramel.

Intensitate: 9

Aciditate: 3

Dulceaţă: 5

Recomandare de preparare:

Inspresso Professional

Lungo 100% Arabica

O combinație perfectă de cafea braziliană și etiopiană, prăjită mediu pentru o simfonie cuprinzătoare de arome. Gustul dulce amintește de patiserii de lux, produsul fiind ideal pentru un Lungo blând și catifelat.

Intensitate: 5

Aciditate: 6

Dulceaţă: 6

Recomandare de preparare:

Inspresso Professional

Espresso Decaf

O senzație cremoasă a cafelei fără cofeină, oferindu-vă o inspirație blândă și un gust catifelat. Compusă din boabe Arabica din America de Sud și Centrală și boabe Robusta din Asia, această cafea prăjită mediu dezvoltă o aromă bogată și completă.

Intensitate: 7

Aciditate: 4

Dulceaţă: 7

Recomandare de preparare:

Aparatele noastre: cafea de calitate prin apăsarea unui buton

Capsulele noi și îmbunătățite vin la pachet cu aparate noi, calibrate, care permit o extracție mai precisă și completă. Rezultatul este o experiență a cafelei fără compromisuri, adaptabilă nevoilor afacerii dumneavoastră și disponibilă prin apăsarea unui buton, indiferent dacă doriți să aduceți o notă de cultură vieneză hotelului, cafenelei, restaurantului sau biroului dumneavoastră.

Capitani Premium Plus

Un aparat recomandat spațiilor de birou, sălilor de conferință, cu o capacitate de 15-30 de capsule profesionale pe zi.

Capitani Premium Plus

Un aparat recomandat spațiilor de birou, sălilor de conferință, cu o capacitate de 15-30 de capsule profesionale pe zi.

Capitani Rubik

O alegere versatilă pentru birouri, pentru zona de servire a micului dejun la hotel, pentru săli de conferință. Aparatul are o capacitate recomandată de 25-40 de capsule Inspresso Professional pe zi.

Saeco Area

O opțiune perfectă pentru birouri, cu rețete de lapte încorporate și o capacitate recomandată de 40-60 capsule Inspresso Professional pe zi.

Rancilio

O opțiune profesională pentru restaurante și cafenele, cu o capacitate nelimitată de a oferi acele momente care contează.

Cum vă putem servi?

Julius Meinl este o afacere de familie, iar valoarea noastră de bază este cel mai bine încapsulată în motto-ul: cum vă putem servi? Credem în construirea de relații pe termen lung cu partenerii și clienții noștri, motiv pentru care vă puteți baza pe vizite frecvente ale echipei noastre de vânzări, pentru a oferi verificări ale calității cafelei și aparatelor. Este, de asemenea, datoria noastră să vă ajutăm să vă creșteți afacerea. Luați în considerare expertiza noastră extinsă și înțelegerea profundă a complexităților HORECA ca un instrument care vă poate sprijini și direcționa deciziile de afaceri și care poate oferi servicii de marketing și instruire din partea experților.

Ofertă personalizată

Oferta pe care o veți primi din partea noastră va fi concepută în funcție de afacerea dumneavoastră și de nevoile de dezvoltare. Veți obține exact ceea ce căutați de la furnziorul de cafea.

Comandarea produselor

Comanda se face simplu, fie digital, fie contactând reprezentantul local.

Livrare directă

Ne asigurăm că produsele și aparatele sunt livrate direct la dumneavoastră.

Instalarea aparatului

Echipa noastră va livra și instala aparatul. În plus, oferim formarea necesară pentru a asigura cea mai bună calitate a cafelei în ceașcă.

Servicii suplimentare

Ca în orice parteneriat solid și de lungă durată, nevoile și așteptările pot evolua în timp. Suntem gata să ne adaptăm la noile circumstanțe prin care trece afacerea dumneavoastră și vă oferim soluții personalizate.

Ne gândim noi la toate aspectele

O cafea de clasă mondială nu este doar despre gust, ci și despre modalitatea de servire și capacitatea sa minunată de a încânta toate simțurile. De aceea, oferim tot ce aveți nevoie pentru a servi momente memorabile - de la cești la șervețele și pahare biodegradabile pentru cafea to-go, de la pliculețe de zahăr la migdale și biscuiți. Ne gândim la tot ce este necesar. Sperăm ca prin furnizarea de servicii excelente, să faceți același lucru pentru oaspeții, clienții și angajații dumneavoastră.

 

Cu ce vă putem ajuta?