Partner za opskrbu kavom vašeg caffe bara

Caffe barovi su omiljena mjesta utočišta i bijegova - opuštajući "dom van kuće". Julius Meinl ambasador je kulture bečkih kavana od 1862. Mi smo partner koji razumije posebne izazove barova, bilo da su minimalistički, trendovski ili tradicionalni.

 

Kontaktirajte nas

Dodajemo vrijednost poslovanju vašeg caffe bara

Danas se ljudi okupljaju u barovima kako bi se družili s prijateljima, radili, čitali i pregledavali društvene mreže. Julius Meinl ima iskustva u ovom okruženju sežući do vremena kada su se umjetnici i mislioci poput Gustava Klimta i Sigmunda Freunda sastajali da piju i razgovaraju.

 

Razumijemo sve užitke, izazove i pritiske povezane s vođenjem užurbanog caffe bara dok se natječete za privlačenje gostiju i postajete njihovo omiljeno mjesto.

Iskoristiti slijedeće prednosti:

  • Usluga po mjeri prema vašim potrebama i ciljevima
  •  Velika ponuda vrhunskih kava i čajeva za svačiji ukus
  • Strast i znanje rođeni iz naše prepoznatljive kulture posluživanja kave
  • Trening vašeg tima kako biste poboljšali kvalitetu svoje usluge
  • Predanost dugoročnim odnosima s našim kupcima

Konzultant za kavu

Thomas Krisko

Za pripremu savršene kave potrebna su izvrsna zrna i dugogodišnje iskustvo. Svakim posjetom prenosimo svoj "know-how" i strast svojim kupcima.

Kontakt

Želite li kontaktirati naš prodajni tim?

Kontaktirajte nas

Proizvodi za caffe barove

Postavivši globalno standarde u usluživanju kave, Julius Meinl nastavlja pružati izuzetan ukus caffe barovima i mnogim drugim vrstama ugostiteljskih objekata. Naš asortiman provjerenog podrijetla uključuje kave od cjelovitog zrna i mljevene kave, kao i Big bags i Single bags čajeve koji oduševljavaju sva osjetila.

 

Pogledajte naše proizvode

Usluge za caffe barove

Zagriženi zagovornici osobne usluge, naš tim će izdvojiti vremena da porazgovara s vama o vašem jedinstvenom baru. Spremni smo podržati vaše ambicije i nudimo ne samo naše proizvode, već i stručno osposobljavanje, održavanje aparata i materijale za brendiranje kako biste promovirali vaše poslovanje sa stilom.

 

Istražite naše usluge

Oprema za caffe barove

Kad pomislite na profesionalne aparate za kavu, mislite na aparate za espresso i barista alate poput potiskivača. Osim ovih osnovnih stvari, opskrbljujemo barove svime,  od šalica, pregača do završnih detalja.

 

Pogledajte opremu

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Kultura bečke kavane

Brend Julius Meinl ukorijenjena je u svemu što je bečko: profinjenoj tradiciji, besprijekornoj usluzi, kreativnom izražavanju i uvažavanju vrhunske kvalitete.

 

Pročitajte više

Recepti za kavu iz Beča i okolice

Aroma, boja, raznolikost: to su obilježja tradicionalnih recepata za kavu koja postoje stotinama godina. Mnoge od ovih vrsta kave nazvane su po poznatim književnicima, skladateljima i aristokratima. Danas su ukusni kao i onoga dana kada su stvoreni.

 

Isprobajte recepte

Savršena kava od zrna do šalice

Vrhunska kava započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kave 23 ° S - 25 ° J od Ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na miješanje, prženje i pakiranje. Putovanje uključuje mnoge osjetljive faze koje zahtijevaju iskustvo, vještinu i kontrolu kvalitete.

 

Saznajte više