The Originals

În urmă cu aproape 160 de ani, Julius Meinl a fost pionierul prăjirii manuale a loturilor mici de cafea iar astăzi, putem livra cafea artizanală către  hoteluri, restaurante și cafenele din întreaga lume. Această ofertă este ideală pentru profesioniști și iubitori de cafea care caută să obțină o experiență unică a cafelei de specialitate și să sărbătorească astfel originile bobului.

 

Contactați-ne aici 

RED DOOR

Citrice, condimente, ciocolată cu lapte, migdale prăjite

 

Această cafea reprezintă o combinație de caracteristici puternice, moderne și un gust echilibrat, blând. Patru origini sunt selectate și prăjite cu grijă până la prima crăpătură, astfel încât unicitatea tuturor originilor să poată fi exploatată pe deplin și să producă o aromă răcoritoare, fructată, cu note de condimente.

 

Light Roast

 

Rețetă recomandată pentru prepararea unui espresso dublu:

Cantitate de cafea: 18-18.2g

Capacitate portfiltru: 17g

Timp de extracție: 23-25 sec.

Volum băutură în ceașcă: 23-24ml

EDIȚIE LIMITATĂ

Noi, la Julius Meinl, acordăm fiecărui dintre loturile noastre de cafea The Originals Limited Edition un angajament personal, deoarece diverse elemente pot aduce nuanțe gustului, cum ar fi vremea din ziua prăjirii, dimensiunea lotului și prăjitorul. Astfel, maestrul în prăjire rămâne lângă prăjitor pe tot parcursul zilei, examinând mostrele îndeaproape ...

Mirosindu-le profund ... punându-le înapoi, și repetând. Acest proces se efectuează din nou și din nou pe parcursul orelor, de aproape sute de ori pe zi, și a fel se face zilnic de ani de zile. Fiecare pachet de Julius Meinl ORIGINALS Limited Edition este prăjit cu cea mai mare grijă de către maestrul nostru în prăjire, care semnează pachetul pentru a certifica personal calitatea sa.

ACUM DISPONIBIL

PERU HACIENDA VILCABAMBA 


Vilcabamba a fost ultimul oraș al Imperiului Incaș. În onoarea sa, familia Uturunco a fondat Hacienda Vilcabamba, în urmă cu 90 de ani. Chiar și astăzi, Enriqueta Uturunco mai folosește canalele de irigare incașă. Combinația dintre altitudinea mare și temperaturile scăzute pe timp de noapte le permite să prelungească timpul de fermentație până la 56 de ore; toate aceste variabile împreună cu profilul nostru de prăjire au ca rezultat o cafea aromată și complexă.

Pentru a celebra aniversarea Julius Meinl, această cafea specială, care a obținut scorul 87.5, a fost prăjită la 5 aprilie, data la care acum 160 de ani, a fost înființată compania noastră.

În cinstea următorilor 160 de ani!

 

PROFIL DE GUST 

Dulce ca mierea arămie și ciocolata, având o tărie medie, o textură cremoasă, aciditate dulce de coajă de portocală și un aftertaste de nuci caju, rezultatul fiind o ceașcă echilibrată și unică. 

 

Nivelul de prăjire: light 

 

Recomandare de preparare pentru V60: 

Cantitate de cafea: 20 g

Cantitate de apă: 330 ml 

Timp de extracție: 02:30 min

Temperatură: 92° C

Recomandare de preparare pentru un espresso dublu:

Cantitate de cafea: 18 g

Cantitate de preparat: 40 ml 

Capacitate cupă: 17 g

Timp de extracție: 24-26 sec

Temperatură: 92° CPachetul Julius Meinl recomandat pentru The Originals conține:

  • Blend Red Door: calitate dovedită constant de experții SCA
  • Aparat profesional
  • Linie de cești dedicată segmentului The Originals, cu un design la standard SCA
  • Ediție limitată de cafea de specialitate, prăjită manual și din origini unice sezoniere
  • Materiale de comunicare

Vă așteptăm să discutăm!

Sunteți curioși? Aveți întrebări? Contactați-ne!

Cele mai bune culturi se găsesc adesea pe cei mai abrupți munți, ascunse într-o pădure veche, deasă, hrănite de solul vulcanic și de microclimatul potrivit.

Dna. Jeanette Meinl este pasionată de cafeaua verde așa cum au fost predecesorii ei și construiește relații de încredere pentru a garanta cele mai bune boabe pentru Julius Meinl.

Acest lucru înseamnă să cunoască fermierii care ne cultivă cafeaua, să verifice personal faptul că boabele noastre de cafea provin din ramuri sănătoase cu până la opt muguri în loc de cei cinci obișnuiți, să atingă cireșele care tocmai au fost culese manual la maturitatea lor ideală.

 

Aflați mai multe 

Ne aprovizionăm din surse de încredere

Green Coffee Supply Manager

Jeannette Meinl

Fiecare vizită la o plantație de cafea este o mare aventură, la fel ca excursiile în care străbunicul meu a pornit în urmă cu aproape 160 de ani. Fiind pasionată de cafea, vreau să cunosc oamenii care au grijă de ea și să văd personal cum sunt cultivate și procesate boabele. Asta e ceea ce a făcut Julius Meinl I, și sunt mândră să-i continui moștenirea.

Ne-ar plăcea să credem că prăjirea reprezintă artă și știință. Este o abilitate unică, care este ușor de început, dar durează ani de zile pentru a o stăpâni. Julius Meinl I a pus bazele primei prăjitorii din Europa acum un secol și jumătate, folosind un prăjitor de micro-loturi. De atunci, know-how-ul și pasiunea sa au fost duse mai departe din generație în generație a familiei Meinl.

 

Aflați mai multe 

Prăjim cu pasiune

Roasting Master

Johann Reischer

Mi-am început cariera în Meinl ca ucenic prăjitor. Astăzi cunosc prăjitoria mai bine decât casa mea. În fiecare zi, mă trezesc la 4:30 ca să încălzesc prăjitorul la 6:00. Îmi plac acele câteva momente liniștite, când am prăjitoria doar pentru mine.

Crearea blendurilor înseamnă o explozie de creativitate pentru echipa noastră de cercetare și dezvoltare. Echipele creează gusturi complexe, unice care nu pot fi obținute doar din single origins. Cu toate acestea, tehnica de crearea a diferitelor blenduri este un instrument puternic pentru a asigura astfel consecvența, deoarece gustul poate fi influențat de calitățile individuale ale diferitelor origini, care pot varia de la sezon la sezon. Pentru a defini Julius Meinl The Originals, echipa a petrecut nenumărate ore testând și îmbunătățind mixul de origini și face acest lucru de fiecare dată când primește o nouă cultură pentru a oferi un gust premium și consistent.

 

Aflați mai multe 

Arta creării blendurilor

Industrial Group Development Manager

Andreas Karanikolas

Îmi place să călătoresc. Fiecare loc pe care îl vizitez îmi oferă o nouă aromă pe care să o depozitez în imensa bibliotecă de gusturi și arome pe care am construit-o în mintea mea. Când am nevoie să definesc un amestec nou, mă întorc la biblioteca mea din memorie. E ca și cum ai lua o carte de pe un raft: pot să mă uit prin ea și să fiu inspirat.

Capacitatea de a extrage cel mai bun gust din boabele de cafea depinde nu doar de procesul de prăjire, ci și de gradul de măcinare și metoda de preparare. De exemplu, o ceașcă perfectă de espresso depinde de setarea parametrilor mașinii, de caracterul bobului de cafea, de calitatea apei. Acesta este motivul pentru care formatorii și managerii noștri de calitate vizitează locații atât la cerere, cât și în controale regulate. Suntem mai mult decât bucuroși să oferim training-uri pentru tine și echipa ta, pentru că scopul nostru final este calitatea perfectă în ceașcă.

 

Aflați mai multe

Calitate în ceașcă

Coffee Consultant

Thomas Krisko

Sunetul măcinării, fluxul de cafea ieșind din aparat... Toate acestea reprezintă o poezie aparte pentru mine. Calibrarea corectă a aparatelor pentru a livra cafeaua perfectă nu se poate învăța doar printr-un training. În schimb, este nevoie de ani de experiență pe teren.

Contactați-ne

Aveți întrebări suplimentare? Contactați reprezentanții nostri.