General

De Ziua Internațională a Cafelei, oferim cafele gratuite și plantăm arbori împreună cu Institutul Jane Goodall

De Ziua Internațională a Cafelei (1 octombrie), transformăm momentul la cafea într-unul și mai special. În cadrul unui parteneriat unic cu Institutul Jane Goodall vom planta mii de arbori în numele partenerilor noștri din domeniul ospitalității ce își servesc clienții cu cafeaua Julius Meinl ce provine din surse sustenabile. În plus, le vom oferi celor care le calcă pragul o cafea gratuită, pentru a celebra contribuția la inițiativa noastră sustenabilă. | Imagine: © Institutul Jane Goodall

În demersul nostru de a face lanțul valoric al cafelei mai sustenabil, continuăm colaborarea cu Institutul Jane Goodall Austria și donăm fonduri pentru plantarea a mii de arbori, ca parte a inițiativei lor de reîmpădurire în Tanzania - una dintre regiunile din care provine cafeaua Julius Meinl.


Photo: © Jane Goodall Institute


Plantăm câte un arbore pentru fiecare partener din domeniul ospitalității care alege să servească cafea Julius Meinl provenită din surse responsabile


Știai că un singur arbore va absorbi 60 kg de carbon într-un deceniu? Astfel, vom economisi cantitatea de CO2 echivalentă cu valoarea a peste 150 de milioane de cafele. 

 

Incluzând și puieții plantați anul trecut în cadrul unei inițiative similare, ne propunem să plantăm peste 20 de mii de arbori împreună cu Institutul Jane Goodall. 

 

Comunitatea noastră, a iubitorilor de cafea, își poate arăta susținerea față de această inițiativă comandând o cafea Julius Meinl din surse responsabile, într-una din locațiile participante la Ziua Internațională a Cafelei. 

 

Julius Meinl va răsplăti pasionații de cafea responsabilă, oferindu-le un voucher pentru o viitoare cafea gratuită și multe alte premii atractive.


Voucherele pentru o cafeaua gratuită vor putea fi revendicate în locațiile participante, până la finalul lunii octombrie.


Inițiativele din cadrul Zilei Internaționale a Cafelei fac parte din planurile ample și ambițioase, integrate în strategia de afaceri a Julius Meinl, ce are în centrul său managementul social și al mediului.„Clienților li se cere să renunțe la multe lucruri în era consumului etic, ceea ce are sens – luarea unor decizii conștiente care să țină cont de mediu și de impactul social este un lucru pe care îl susținem, îl practicăm și îl încurajăm – dar nu vrem să trebuiască să renunțați la acel moment special al zilei pe care îl petreceți la cafea”, spune Christina Meinl, membră a celei de-a cincea generații a familiei Meinl, director executiv și administrator al Institutului Jane Goodall.  

 

Prin această accentuare a angajamentului companiei de a deveni sustenabilă, le spunem iubitorilor de cafea: „Bucurați-vă de moment. Iar noi ne ocupăm de restul.”

 

„Cultivăm o schimbare durabilă la nivel mondial, prin transformarea vieților și a modurilor în care este produsă cafeaua”, mai spune Christina Meinl.  


Photo: © Jane Goodall Institute


Ambalajele inovatoare, ce pot fi compostate domestic pentru una dintre liniile de produs Julius Meinl, vor fi lansate în toamna anului 2022, ca urmare a unei investiții considerabile în cercetare și dezvoltare.

 

„Pe măsură ce ne dezvoltăm, crește și responsabilitatea noastră față de mediu și societate, iar acesta este un lucru pe care îl tratăm cu seriozitate,”  a adăugat Christina Meinl. 

 

„Julius Meinl a fost și în trecut parte din schimbare și vom continua să contribuim la schimbarea care ne conduce către un viitor în care industria cafelei este mai sustenabilă.”

 

„Pașii mici, dar semnificativi”  este filozofia companiei pe care se bazează planul nostru de sustenabilitate. Acest lucru este evidențiat și în proiectul nostru Colombian Heritage, care înregistrează schimbări reale, în teren, și îmbunătățește viața cultivatorilor de cafea din Columbia.  

 

Cu un raport de sustenabilitate publicat în mod regulat, pentru a ne urmări progresul și pentru a ne ghida în stabilirea direcției în care ne îndreptăm, adoptăm aceeași abordare orientată spre viitor pe care a avut-o și fondatorul nostru. În același timp, ne ocupăm de transfomarea industriei cafelei într-una mai bună și mai sustenabilă”, mai spune Christina Meinl.   


Bucurați-vă de moment. Iar noi ne ocupăm de restul!

Dedicăm Ziua Internațională a Cafelei 2022 eforturilor noastre de a face cafeaua mai bună pentru voi și pentru generațiile viitoare.

Aflați mai multe detalii

Partajare articol