Osobna podrška našeg prodajnog tima

Želite li privući veći broj gostiju svojom kavom? Možda je vaš tim strastven, ali mu nedostaje samopouzdanja? Ili možda trebate biti učinkovitiji? Julius Meinl ima potpuno obučen i ljubazan tim spreman pružiti vam podršku. Bez obzira želite li svoju uslugu podići na viši nivo, poboljšati prezentaciju ili organizirati nadahnjujući događaj, mi smo ovdje.

 

Kontaktirajte naš prodajni tim   

Mi smo produžena ruka vašeg tima

Usluga posluživanja kave zahtijeva stručnost. Predstavnici prodaje, menadžeri, baristi i stručnjaci za Julius Meinl kavu temeljito su obučeni u skladu s međunarodnim standardima. Znamo da vam je za postizanje optimalnog okusa kave u svakoj šalici potrebno ne samo dobro prženje, već i precizno mljevenje i kuhanje kave. I spremni smo podijeliti svu tu stručnost s vama.

 

Na primjer, dobivanje savršenog espressa ovisi o podešavanju stroja, karakteru zrna, kvaliteti vode, pa čak i vremenu.

Ako želite, možemo osposobiti vaše kolege da postanu samopouzdani baristi, pripremajući kavu i čaj sa stilom.

 

Također imamo veliki servisni tim s uslužnim tehničarima koji posjećuju klijente na licu mjesta. Oni mogu obavljati održavanje i provjeravati postavke vaših aparata za kavu.

Osnivač tvrtke Julius Meinl

Julius Meinl

Kako vas možemo uslužiti?

Želite li razgovarati s nama?

Obratite se našem prodajnom timu.

Kontaktirajte nas

Obuka vašeg tima

Kava je "lifestyle" odabir. Zahtjevi i očekivanja u pogledu okusa, kvalitete i raznolikosti postaju sve veći i veći. Tijekom više od 150 godina stekli smo bogato znanje i iskustvo u uzgoju, prženju i posluživanju kave.

 

Potrebno vam je stručno osposobljeno osoblje za pružanje iskustva kave koju traže vaši kupci. Naš prodajni tim sa zadovoljstvom nudi bilo kakvu obuku i savjete koji će vam zatrebati. Uvijek nam je zadovoljstvo pomoći.

 

Savrsena kava

Savršen čaj

Održavanje aparata

Kako bi se zajamčila kvaliteta, aparati i mlinci redovito se provjeravaju i poduzimaju sve potrebne prilagodbe. Ako želite, možemo čak provjeriti kakvoću i tvrdoću vode i savjetovati vas u vezi s bilo kojim problemom.

 

Pravilno rukovanje aparatima za kavu i mlincima i svakodnevno čišćenje čine razliku u kvaliteti kave. Naši se popravci izvode brzo i, ako je moguće, na licu mjesta. To smanjuje zastoje rada na minimum, a mogu se isporučiti zamjenski aparati koji će vam omogućiti rad.

 

Istražite naše usluge

Savršena šalica

Postanite stručnjak za besprijekorno posluženu kavu i čaj koristeći naše znanje i preko 150 godina iskustva.

 

Možemo vas provesti kroz put od lista ili zrna do šalice, pružajući vam uvid u svaku fazu, od stvaranja mješavina i pakiranja do klasičnih bečkih recepata za kavu.

 

Istražite našu stručnost za kavu i čaj