Kava i čaj upakirani u cjelovita rješenja

U kavi i čaju najviše se uživa kada su savršeno posluženi i prezentirani. Kombinirajte naše vrhunske proizvode s vrhunskom opremom i izuzetnim dodacima poput šalica i ostale opreme. Kupci cijene cjelovito osjetilno iskustvo.

Priča, ukus, ritual. Sve se ujedinjuje u cjelovitom rješenju.

Bilo da se radi o kafićima, restoranima ili hotelima, Julius Meinl razvija posebne koncepte koji pokrivaju cjelokupna rješenja i kompletnu uslugu. To uključuje samu kavu ili čaj i način pripreme i predstavljanja gostima. Razmatra se svaki detalj i svaki dio djeluje u harmoniji.

 

Ime Julius Meinl poznato je širom svijeta po beskompromisnim standardima kvalitete, kulturi usluge i duhu inovacija.

Tijekom posljednjih godina u sofisticiranu gastronomsku industriju uveli smo mnoge koncepte kave i čaja koji odgovaraju potrebama naših klijenata.


Pružamo sve, od kave ili čaja do opreme, dodataka, komunikacijskih materijala i bilo koje obuke koja će vam trebati.

Rezervirajte termin degustacije

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin

Kontaktirajte nas

Inspresso Professional

S našim kapsulama Inspresso Professional svatko može napraviti šalicu espressa poput samog bariste. Sve što trebate je odabrati željenu kapsulu  i dijeli vas samo tren do okusa Beča.

 

Saznajte više

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Vaš partner u poslovanju s kavom

Radi konkurentnosti, svojim kupcima morate pružiti učinkovito i ugodno iskustvo. Stoga ima smisla udružiti se s partnerom za nabavku kave s iskustvom u radu sa svim vrstama poduzeća, od trendovskih kavana do elegantnih hotela. Naš će tim prilagoditi naše proizvode i usluge vašem tipu i stilu poslovanja.

 

Pročitajte više

Savršena kava od zrna do šalice

Vrhunska kava započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kave 23 ° S - 25 ° J od Ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na miješanje, prženje i pakiranje. Putovanje uključuje mnoge osjetljive faze koje zahtijevaju iskustvo, vještinu i kontrolu kvalitete.

 

Saznajte više

Savršen čaj od biljke do šalice

Vrhunski čaj idealan je spoj različitih elemenata, od sunca i tla, do branja, valjanja, miješanja i još mnogo toga. Put od biljke do šalice utječe na konačni proizvod koji uživaju vaši gosti i kupci.

 

Saznajte više