Kafa i čaj upakovani u sveobuhvatna poslovna rešenja

U kafi i čaju najviše se uživa kada su savršeno posluženi. Kombinujte naše vrhunske proizvode sa vrhunskom opremom i izuzetnim dodacima poput šoljica i ostale opreme. Kupci cene kompletan lični užitak.

Priča, ukus, ritual. Sve je objedinjeno u sveobuhvatnom poslovnom rešenju.

Bilo da se radi o kafeima, restoranima ili hotelima, Julius Meinl razvija posebne poslovne koncepte koji pokrivaju kompletnu uslugu. To uključuje samu kafu ili čaj i način pripreme i posluživanja gostima. Razmatra se svaki detalj i svaki deo deluje u harmoniji.

Ime Julius Meinl poznato je širom sveta po beskompromisnim standardima kvaliteta, kulturi usluge i duhu inovacija. 

Tokom poslednjih godina u sofisticiranu gastronomsku industriju uveli smo mnoge koncepte kafe i čaja koji odgovaraju potrebama naših klijenata u potpunosti.

 

Pružamo sve, od kafe ili čaja preko opreme, dopunskih artikala, šoljica i druge marketing podrške do bilo koje obuke koja će vam trebati.

Zainteresovani ste za degustaciju?

Kontaktirajte našeg predstavnika prodaje za više detalja

Kontaktirajte nas

Naša sveobuhvatna poslovna rešenja

1862 Premium garantuje savršenstvo

1862 Premium koncept stvoren je kako bi se osigurao isti vrhunski ukus kafe u svakoj pojedinačnoj šoljici. Uključuje 100% zrna visinske arabike, tehnologiju mlevenja „na zahtev“ i luksuznu mat crnu šoljicu1862 sa zlatnim potezima kista. 

The Originals osvaja kupce

Suština naših limitiranih mešavina i single-origins mešavina može se pronaći u fascinantnim pričama farmera, pržioničara i barista. To su naše priče o zrnima kafe i svaka je originalna. 

Saznaj detaljnije

Možda će vas i ovo zanimati...

Vaš partner u posluživanju kafe

Kao neko ko posluje u konkurentnom okruženju, svojim kupcima morate pružiti jedinstveno I prijatno iskustvo. Zato ima smisla udružiti se sa partnerom za kafu sa iskustvom u radu sa svim vrstama ugostiteljskih objekata, od popularnih kafića do elegantnih hotela. Naš tim će prilagoditi naše proizvode i usluge vašem tipu i stilu poslovanja.

 

Saznajte više

Savršena kafa od zrna do šoljice

Vrhunska kafa započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kafe 23 ° S - 25 ° J od ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na mešanje, prženje i pakovanje. Putovanje uključuje mnoge osetljive faze koje zahtevaju iskustvo, veštinu i kontrolu kvaliteta.

 

Saznajte više

Savršen čaj od biljke do šolje

Premium čaj nastaje kao rezultat uticaja različitih elemenata, od sunca i tla, do branja, valjanja, mešanja i još mnogo toga. Putovanje od lista do šoljice utiče na konačni proizvod u kome uživaju vaši gosti.

 

Saznajte više