Generalno

Šta se krije u Julius Meinl poruci "More Than A Moment" - "Više od trenutka"

Ljubitelji zrna kafe! Ljubitelji kafe koji ujutro razgovarate sa svojom prvom šoljicom kafe kao da vas jedino ona razume - Julius Meinl poruka "More than a moment" - „Više od trenutka“ više je od običnog slogana, ona je način razmišljanja. Jer mi verujemo da život nije u velikim događajima. Ističemo značaj posebnih malih trenutaka koji nose istinsko značenje.

Uživanje u dobroj šoljici kafe podrazumeva aktiviranje svih čula koja nas podstiču  da živimo baš u ovom trenutku i uživamo u njemu u potpunosti. Zanimljiva naučna činjenica - kofein ne stimuliše samo trenutak, već čak i pojačava našu sposobnost da se setimo trenutka.

Trenuci su puni senzacija, mirisa, ukusa, emocija i misli. Ove prolazne scene tokom našeg dana  često prođu neopaženo usled svakodnevnih obaveza i žurbe, zato podsećamo da su upravo one mali značajni trenuci koji ustvari čine mozaik našeg života.

Upravo taj mozaik trenutaka želimo da svakodnevno slavimo sa svim ljubiteljima kafe.

Trenuci kada zastanete i odvojite vreme za sebe, trenuci kada se povežete sa ljudima zbog kojih se osmehnete i osećate toplinu i zadovoljstvo kada ih vidite...

Trenutak kada barista primeti svog redovnog gosta kako se približava i već počne da pravi tipičnu porudžbinu kafe pre nego što gost uopšte sedne za sto, čineći da se on oseća kao najposebnija osoba na svetu.

Ili trenutak kada se naša kafa razliva u šolji za poneti koju pijucka neko na putu do kancelarije i razmišlja o svom novom projektu koji će napraviti revoluciju u jednom aspektu naših života.

Zatim je tu i najuniverzalniji Meinl trenutak - kada se prijatelji zajedno sretnu u kafeu i utonu u opušteni poznati tok razgovora, gde samo gutljaji kafe prekidaju brbljanje.

Cilj nam je da ulepšamo male trenutke poput ovih koji dodaju značenje našem životu.

 

Tokom poslednjih nekoliko godina svi smo se podsećali na vrednost prisustva u trenutku.

Ovo je nešto što svi dobro znamo ali to često zanemarimo jer nas život - većinu vremena - projurca kroz dane kao list pod jakim vetrom.

Protekla godina i obavezno socijalno distanciranje posebno su nam pokazali koliko žudimo za povezanošću sa ljudima.  Oni društveni trenuci zbog kojih se naši dani osećaju ispunjenijim i radosnijim.

Mi u kompaniji Julius Meinl težimo ka tome da budemo brend kafe koji pomaže ljudima da zastanu i na trenutak zadrže život, kako bi mogli više da uživaju u njemu i osećaju ga više.

Sa porukom koja nas vodi „Više od trenutka“, naš izazov je da stvorimo nezaboravna iskustva oko svakog trenutka koji uključuje Julius Meinl šoljicu.

A recept kako to postići  je da glasno i ponosno živimo osnove našeg brenda - više kvaliteta i stručnosti, više vrhunske usluge, više tog šarmantnog bečkog nasleđa.

Julius Meinl ima 160 godina istorije prepune ovih malih i značajnih trenutaka o kojima govorimo.

Kao kada je 1862. godine prodavnica začina Julius Meinl imala prve kupce koji su prošetali kroz vrata i kada je miris različitih začina zagolicao njihov nos.

Brend Julius Meinl rođen je u bečkim kafeima.

Svako ko je proveo vreme na jednom od ovih jedinstvenih mesta zna da je kafić utočište od spoljašnjeg sveta i vremena.

Oni su bukvalno dizajnirani za ovu svrhu. Možete se sakriti u kafeu i satima živeti u trenutku.

Krećući se ka budućnosti, ovo su Meinl trenuci koje želimo da proširimo po celom svetu, uz pomoć naše kafe.

 

Podelite članak