Julius Meinl Generations Program

Julius Meinl deluje odgovorno, za dobrobit budućih generacija!

Naš "Generations Program" fokusiran je na izgradnju kvalitetnih i dugoročnih odnosa sa proizvođačima kafe u lokalnim sredinama širom sveta. Pomažemo im da održe svoje biznise i svoje znanje prenesu na nove generacije.

 

Kontaktirajte nas   
  

Snaga za buduće generacije

Julius Meinl je biznis izgrađen na generacijama. Uključujući se u "Generations Program", proizvođači dobijaju podršku po svojoj meri, podršku koja omogućava novim generacijama da posao nastave. Pomažemo im da podignu produktivnost i profitabilnost, organizujući za njih individualne treninge, pružajući im tehničku podršku i obezbeđujući investicije u opremu.

1.

Podrška odgajivačima kafe

2.

Poboljšanje kvaliteta kafe krozu dobre poljoprivredne prakse

3.

Obezbeđivanje budućih generacija

Kolumbija, region Tolima
Uganda, region Lwengo

4 razine podrške

Naša podrška u Kolumbiji

Treninzi, mentorstva, optimizacija dobrih poljoprivrednih praksi i podrška u regulisanju tokova prihoda. 

Naša podrška u Ugandi

Planiramo širenje programa na nove lokacije. Tokom selekcije, konsultujemo se sa lokalnom zajednicom kako bismo im ponudili podršku koja odgovara njihovim potrebama.

Šta planiramo?

Planiramo širenje programa na nove lokacije. Tokom selekcije, konsultujemo se sa lokalnom zajednicom kako bismo im ponudili podršku koja odgovara njihovim potrebama.

ENVERITAS verifikacija

Julius Meinl "Generations Program" je verifikovao Enveritas što je dokaz da će svi oblici podrške imati dugoročan i značajan uticaj na rastuće zajednice odgajivača kafe. 

Upoznajte naše "Generations Program" proizvode

1862 Vienna

Uživajte u našem nagrađivanom 1862 Premium Blendu, napravljenom samo za izvrsne životne trenutke. Međunarodni Taste Institute dodelio je ovom blendu prestićne 3 zvezdice za superioran ukus. 

The Originals "Generations"

Svako zrno ima svoju priču u The Originals ograničenoj seriji. 

Od odgajivača kafe, preko dizajna pakovanja, do majstora prženja i bariste, The Originals predstavlja kombinaciju zanata i umetnosti. Pržena u Beču, The Originals "Generations" je kolekcija napravljena od 100% Arabica blenda. 

Super Premium Kafa

Naš super premium Generations Program kafe za biznise nudi najfinije arome i ukuse, omogućavajući gostima da uživaju u kafi do kraja. Jedan kilogram ovog blenda sadrži Vienna Espresso Specizal, Poesia i Bar Speciale blendove. 

Premium kolekcija Espresso Arabica

Pažljivo odabrana 100% Arabica sa najboljih plantaža kafe u Brazilu, centralnoj Americi i Kolumbiji daje ovom espresu svež, orašasti ukus i delikatan osećaj slatkog u ustima, nakon prvog gutljaja.

Premium kolekcija Caffe Crema

Najbolja zrna Arabice iz Brazila, centralne Amerike i Kolumbije, kao i odabrana Robusta zrna iz Azije, daju ovom blendu tu gustu kremu i intenzivnu aromu, sa tek naznakom ukusa lešnika. Idealna za kombinovanje sa mlekom. 

Imate li pitanja?

Spremni smo da odgovorimo.

Kontaktirajte nas