Strast prema vrhunskoj kafi

Naše kafe stvorene su kroz stalnu brigu o proizvođačima kafe. Oni su vrhunac pet generacija strasti i marljivog rada naših timova. Kombinujemo svu ovu stručnost kako bismo osigurali da svojim gostima donosite najfinije šoljice vrhunske kafe.

Ukus kafe koji ljudi vole

Danas vrhunska kafa pruža ljudima trenutak zadovoljstva u njihovom danu. Za nas je priča započela pre više od 150 godina kada je Julius Meinl I izumeo novu tehniku prženja kafe kako bi iz zrna postigao najbolji ukus. Prvi je postavio standarde za kafu.

Naš vrhunski asortiman kafe dizajniran je za hotele, restorane i kafiće koji goste žele počastiti izuzetnim kvalitetom, vrhunskim ukusom i savremenim dizajnom, sve u jednom.

Jedinstveni portfolio uključuje kafe od celog zrna, filter kafe i instant kafe. Odaberite između kafa 100% arabika, bilo iz jedne regije, bilo kombinovane za savršenu ravnotežu, kao i izvrsne mešavine arabika i robusta, s prženjima od svetlog do tamnog kako bi zadovoljili i najzahtevnije goste. Naručite svoju vrhunsku kafu, uključujući posebne i sertifikovane UTZ kafe.

Zanima vas degustacija?

Javite nam se kako bismo zakazali termin degustacije.

Isprobajte naše kafe
Možda vas i ovo zanima...

Ko smo

Julius Meinl okuplja raznoliku zajednicu, počevši od regija gde se uzgajaju kafa i čaj širom sveta i završavajući sa šoljicom posluženom u kafeima, restoranima i hotelima.

 

Saznajte više

Savršen čaj od biljke do šolje

Premium čaj nastaje kao rezultat uticaja različitih elemenata, od sunca i tla, do branja, valjanja, mešanja i još mnogo toga. Putovanje od lista do šoljice utiče na konačni proizvod u kome uživaju vaši gosti.

 

Saznajte više

Savršena kafa od zrna do šoljice

Vrhunska kafa započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kafe 23 ° S - 25 ° J od ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na mešanje, prženje i pakovanje. Putovanje uključuje mnoge osetljive faze koje zahtevaju iskustvo, veštinu i kontrolu kvaliteta.

 

Saznajte više